Почесна нагорода CARIAM 2023

Шановні партнери та клієнти,

З радістю повідомляємо вам, що на міжнародному саміті AD International, який відбувся в Італії на початку травня цього року, наша компанія "AD Україна: Карго Партс" отримала почесну нагороду CARIAM.

Ця нагорода визнає компанії, які вносять значний внесок у розвиток автозапчастин та надихають інших учасників цієї галузі рухатися вперед.

Незважаючи на багато складнощів, спричинених війною, наша компанія продовжує свій розвиток та інвестує у майбутнє. Ми віримо, що після нашої перемоги Україну чекає період активного зростання, і ми робимо все можливе, щоб допомогти нашій армії наблизити цей день та бути готовими до нових ділових перемог.

Хочемо щиро подякувати нашій команді за їхню працелюбність, відданість та зусилля, які допомогли нам досягти цього визнання. Ваші невтомність та прогресивний погляд є прикладом для інших компаній у галузі. Ви демонструєте, що навіть у найважчі часи можна досягти успіху.

Бажаємо вам подальших досягнень та успіхів у вашій незламній місії. Нехай наша компанія продовжує інноваційний шлях, надихаючи інших та сприяючи зростанню галузі автозапчастин!

З повагою,
колектив "Карго Партс"


Надрукувати   E-mail