Назва БРЕНДУ: MWS

Країна походження / виробництва: Німеччина

З якого року на ринку: з 1991 року

Товарна група: НОЖІ, ПАЛЬЦІ

Онлайн каталог

продукції бренду MWS

Коротко з  історії

Компанія MWS Schneidwerkzeuge GmbH & Co. KG була заснована в 1991 році в м Schmalkalden (Німеччина). На даний момент є найбільшим світовим розробником і виробником ножів і сегментів для сільського господарства, лісництва та комунальної техніки. Компанія MWS виготовляє ВИСОКОЯКІСНІ НОЖІ ІЗ хромванадієва СТАЛІ спеціальному загартуванню для зернозбиральних комбайнів, жаток, кормозбиральних комбайнів, дискових косарок, прес-підбирачів, кормозмішувачів і т.д. Всього в асортименті більше 5000 найменувань.

Цінність бренду: Є постачальником на конвеєри Geringhoff, Kuhn, Kverneland, Ziegler, Holmer, Viking, JF-Stoll, BCS, Galfre, Siloking Mayer, Ростсельмаш, Гомсельмаш і ін.

Якість: Поряд з оригінальною якістю запчастин, присутня продукція ще більш високої преміальної якості, т.зв. Premium Line. Premium Line компанії MWS є власною розробкою, яка базується на основі вольфрам-карбідного напилення-Matrix. Дане напилення наноситься за допомогою ультрасучасних роботизованих лазерних установок. Завдяки оптимальному зчепленню з матеріалом вольфрам-карбідної матриці, це покриття забезпечує багаторазове підвищення терміну служби. В даний временя компанія MWS пропонує в якості Premium Line більше 60 продуктів для кормозмішувачів, прес-підбирачів, зернозбиральних комбайнів, кукурудзяних жаток, кормозбиральних комбайнів.

Ціновий сегмент: високий

Гарантія: 6 місяців або 1250 мотогодин.

Сайт компанії: www.mws-sm.de