DT Spare Parts

Назва БРЕНДУ: DT Spare Parts

Країна походження / виробництва: в Німеччині, філії у Франції, Нідерландах, Іспанії, Великобританії, Дубаї і Сінгапурі.

З якого року на ринку: з 1972 року

Товарна група: Запчастини для вантажних автомобілів

Онлайн каталог

продукції бренду DT Spare Parts

Коротко з  історії

Заснований в 1972 році бренд DT Spare Parts пропонує своїм користувачам гарантовану якість. Повний спектр товарів постійно розвивається і забезпечує торгівлю з можливістю задоволення потреб ринку в будь-який час.

Цінність бренду: Гарантована якість зробила компанію DT Spare Parts одним з провідних брендів на міжнародному незалежному ринку (IAM). З більш ніж 30000 різних запасних частин для вантажних автомобілів, причепів, автобусів і транспортерів, стендів DT Spare Parts для всебічного повного діапазону і орієнтованих на майбутні рішення. 24-місячна гарантія DT Spare Parts підтверджує міцну довіру до бренду.

Якість: Вантажні транспортні засоби використовуються у всьому світі в найжорсткіших умовах, навіть далеко від доріг з твердим покриттям. Таким чином, довговічність і надійність кожного компонента, день у день, має першорядне значення. У бренді DT Spare Parts, основними процесами, є такі процеси як розробка товару, дизайн товару і управління якістю, ці процеси здійснюються в Німеччині. Тут, висококваліфіковані фахівці і інженери встановлюють основу для преміум якості, що забезпечується за рахунок використання новітніх систем CAD і CAQ, а також найбільш точних технологій вимірювання та тестування.

Ціновий сегмент: середній. Запчапсті компанії DT Spare Parts розробляються в якості альтернативи виробнику оригінальних запасних частин. Бренд DT Spare Parts переконує незалежний ринок відмінним співвідношенням ціна / продуктивність.

Сайт компанії: www.dt-spareparts.com


Надрукувати   E-mail