Eberspächer

Назва БРЕНДУ: Eberspächer Climate Control Systems GmbH & Co. KG

Країна походження / виробництва: Німеччина

З якого року на ринку: з 1953 року (На ринку України з 1996 року)

Товарна група: Автономні опалювачі, опалювачі повітряні та рідинні

Онлайн каталог

продукції бренду АЕ

Коротко з  історії

Компанія Eberspächer, Німеччина, займає одну з лідируючих позицій на ринку автокомпонентів більше 150 років. Почавши з виробництва металоконструкцій, невелика сімейна фірма перетворилася на величезний холдинг, що виробляє вихлопні системи, системи опалення та кондиціонування повітря для всіх типів транспортних засобів і має свої представництва більш ніж в 20 країнах.

Цілі компанії - інновації та формування нового поняття кліматичного комфорту транспортних засобів, поставка всього комплексу кліматичного обладнання з урахуванням вимог партнерів.

Цінність бренду: Надійні системи автономного обігріву та кондиціонування, які відрізняються високою технологічністю та інноваційними рішеннями.

Якість: Продукція Eberspächer постійно вдосконалюється. Фахівцями компанії постійно проводяться дослідження в області розробки вихлопних систем, а також систем автономного опалення та систем кондиціонування транспортних засобів, спільно з автовиробниками здійснюються дослідно-конструкторські розробки і впровадження сучасних систем а автобізнесі. Сертифікація - ISO / TS 16949: 2009 року; ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004

Ціновий сегмент: високий

Сайт компанії: www.eberspaecher.ua


Надрукувати   E-mail